Het 24/7 contract van Nexis garandeert ons de klok rond bijstand

Met Nexis hebben we gemoedsrust!

Fabrice Deleau, IS director infrastructure & support, IBA

Download pdf

IBA is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en commercialisering van uitrusting voor de diagnose en behandeling van kanker. Het is 's werelds toonaangevende leverancier van proton therapy centra. De groep heeft 30 vestigingen, die operationeel of bijna operationeel zijn, waarvan een aantal in China, Duitsland en de Verenigde Staten. Bij IBA werken momenteel 1300 mensen, van wie bijna 700 op de hoofdsite in Louvain-la-Neuve.
De IT-infrastructuur bestaat uit:


300 virtuele servers
VMWare-technologie
HP 3 Par opslagoplossingen
HP Netwerk 

IBA en Nexis

"Lang geleden al hebben we gekozen om met Nexis te werken, vooral omwille van hun perfecte kennis van HP producten. We zijn in de eerste plaats zeer te spreken over hun flexibiliteit, interventiesnelheid en hun nabijheid. Bovendien zijn ze oprecht begaan met hun opdracht. Ze zijn veel meer dan louter leveranciers, ze fungeren als heuse partners. Een Service Delivery Manager komt twee keer per maand langs om een stand van zaken op te maken van onze infrastructuur, wat een groot gemak is“.

De interventie van Nexis: infrastructuur en IT corporate

Als globale partner is Nexis bij IBA actief op vlak van IT en productiemateriaal. Nexis staat in voor de installatie en de vlotte werking van de infrastructuur op de IBA-sites en voor de interne IT. De HP netwerk- en opslagoplossingen, inclusief het data-center van Louvain-la-Neuve, zijn door Nexis geleverd.

"Het 24/7 contract van Nexis garandeert ons de klok rond bijstand."

Resultaten?

"Bij IBA vereisen sommige machines een optimale beschikbaarheid. Ons datacenter bijvoorbeeld moet steeds toegankelijk blijven voor onze vestigingen buiten België. Met Nexis kunnen we op beide oren slapen ...“

Deze dienst interesseert me, neem contact met mij op

Beeld-CAPTCHA

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief