De ideale partner om de IT-infrastructuur van onze winkelcentra te beheren

Een klein bedrijf met enorme technische competenties!

Roger Cocquempot, Head of IT & Organization, AG Real Estate

Download pdf

AG Real Estate is het vastgoedkantoor van AG Insurance. Het Brusselse bedrijf is actief in verschillende vastgoedsectoren en beheert acht grote winkelcentra in België: Ninia (Ninove), Westland Shopping Center (Anderlecht), Woluwe Shopping Center (Sint-Lambrechts-Woluwe), Les Galeries Saint-Lambert (Luik), Gent Zuid (Gent) en The Mint, Anspach Shopping en City 2 (Brussel).

AG Real Estate en Nexis

“Toen we bij AG Real Estate in 2017 onze winkelcentra opnieuw zelf gingen beheren, zochten we een IT-partner die een nieuwe infrastructuur kon ontwikkelen en deze aan ons SAP-systeem in Nederland kon koppelen. Nexis was een klein bedrijfje, maar toch gingen we met hen in zee. Hun technische voorstel was met voorsprong het beste én ze wisten alles over de IT-vereisten van een winkelcentrum.”

De ingreep van Nexis: IT-beheer van winkelcentra

Om te beginnen tekende Nexis een infrastructuurmodel uit om de IT-voorzieningen van de AG Real Estate-winkelcentra te beheren. Naast monitoring en upgradebeheer voorzag Nexis de veertig medewerkers van de winkelcentra ook van laptops. Bovendien werkt Nexis mee aan alle netwerkvernieuwingen, zoals in City 2. Het bedrijf werkt zijn strategie naadloos uit, mede dankzij de regelmatige opvolgingsvergaderingen.

"Een klein bedrijf met enorme technische competenties!"

Het resultaat?

“Eerst twijfelden we, omdat Nexis een klein bedrijf is. Maar die onzekerheid verdween als sneeuw voor de zon. Onze medewerkers in de winkelcentra zijn enorm creatief, dus hebben we een vlotte, flexibele, goed bereikbare IT-partner nodig die de infrastructuur op zijn duimpje kent. Zeker omdat het systeem ook in het weekend perfect moet werken: dan is het namelijk het drukst. Nexis overtreft al onze verwachtingen!”

Deze dienst interesseert me, neem contact met mij op

Beeld-CAPTCHA

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief